Cliëntenraad

Mag ik je voorstellen aan de Cliëntenraad.
De Cliëntenraad is er voor alle mensen die betrokken zij bij het Verdihuis.

 

Graag stel ik de leden aan je voor:

 

 

Ton Sarken, de voorzitter van de Cliëntenraad. Ton heeft zelf in het verleden ook gebruik gemaakt van de faciliteiten van het Verdihuis. Inmiddels woont Ton alweer jaren zelfstandig in Oss. Hij is nog steeds dankbaar dat hij destijds gebruik heeft mogen maken van het Verdihuis.

Ton zorgt voor de agenda, en hij bundelt de bespreekpunten. Door zijn jarenlange ervaring bij de Cliëntenraad, zijn kritische blik en het centraal stellen van cliënten is hij een grote aanvulling op de Cliëntenraad.

 

 

Sarina Peeters, lid van de Cliëntenraad

Zij heeft zelf ook op de Crisisopvang van het Verdihuis gewoond. Sarina heeft een zware periode achter de rug. Gelukkig gaat het nu weer goed met haar. Zij doet vrijwilligerswerk bij de Pitstop. Sarina helpt graag anderen. Sarina is meestal aanwezig bij de sollicitatiegesprekken voor nieuwe medewerkers van het Verdihuis.

Haar betrokkenheid, haar luisterend oor, haar gedrevenheid en het op willen komen voor kwetsbare mensen maakt haar een waardevolle aanwinst voor de cliëntenraad.

 

 

Merissa Profittlich, lid van de Cliëntenraad

Merissa heeft op diverse manieren ervaringen met het Verdihuis. Tevens werkt zij op de Pitstop. Merissa heeft een hart van goud, een luisterend oor, ze wil iedereen helpen. Ze staat op voor iedereen die gebruik maakt van het Verdihuis. Door haar eigen ervaring, haar betrokkenheid en haar denken buiten de ‘normale’ kaders is zij van grote waarde voor de Cliëntenraad.

 

 

Geert, lid van de Cliëntenraad

Geert heeft op de Albatros gewoond. Geert is dankbaar dat hij destijds gebruik kon maken van dit onderdeel van het Verdihuis. Geert heeft een nuchtere kijk op zaken, hij heeft humor en hij vindt het fijn om maatschappelijk betrokken te zijn. Geert is altijd aanwezig op de cliëntenraad vergadering, ondanks dat hij hiervoor vroeg moet opstaan.

 

 

Angelique Janssen, cliëntenraad-ondersteuner

Als CR ondersteuner ondersteunt zij de cliëntenraad daar waar nodig. Mocht je een thema wat voor meerdere cliënten van belang is willen bespreken. Heb jij een goed idee, of een Verdihuis verbeterpunt? Ga met de Cliëntenraad of met Angelique in gesprek.

Wij vergaderen elke woensdagochtend van 9 u tot uiterlijk 10.30 u in de Pitstop. Mocht je niet willen aansluiten, maar wil je wel een appje sturen, of bellen, dat mag natuurlijk ook, je kunt appen of bellen naar tel: 06-13791290 of mailen naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

De Cliëntenraad hoort graag van je!